Honlap és weboldal készítés vendéglátós szemmel

Nem csak készítjük, használjuk is

Mi is a vendéglátásban dolgozunk ezért 100%-osan tudjuk, hogy mi kell neked..

Marcsaneni.hu és Hidegtalvarazs.hu

Közel 10 éve (régi álmunkat valóra váltva) nyitottuk meg családi éttermünket Budapesten. Azóta már sikeresen összehoztunk egy töretlenül fejlődő hidegkonyhai webáruházat, nem is olyan rég pedig vendéglátós portfoliónkat újabb kizárólag kiszállítással foglalkozó étteremmel is kibővítettük.
Első vendéglátós vállalkozásunk indulásakor nagyon megszenvedtünk a marketinggel, és az offline és online megjelenéssel. Sok félresikerült próbálkozás után inkább szép lassan megtanultunk weboldalt készíteni, ezzel párhuzamosan pedig egyre mélyebbre ástuk magunkat a marketing, elsősorban a vendéglátás marketing világába. Akkor sejtettük, most már tudjuk a kettő elválaszthatatlan egymástól.

Az élet iskolája…

Azért lehetünk a segítségedre mert mindent a saját bőrünkön tapasztalunk, tapasztaltunk meg. Az évek alatt tanultaknak köszönhetően az utóbbi időkben bármilyen fejlesztési ötletünket is valósítottuk meg azok szinte egytől-egyig “bejöttek”. Legyen szó akár a weboldalaink fejlesztéséről, egy új ötletről, vagy a vendéglátós vállalkozásaink és vendéglátós szolgáltatásaink bővítéséről.

Garancia

Neked csak a kipróbált, jól működő bevált megoldásokat mutatjuk és adjuk át, mert a tanuló pénzt mi többszörösen megfizettük, neked azt már nem kell!