Mitől lehetünk jobb választás, mint egy “általános” és “átlagos” honlapkészítő cég?

Kész módszerünk van a számodra

Felméréseinkre és saját vendéglátós tapasztalatainkra alapozva fejlesztjük a weboldalakat, amelyeket 100%-osan a Te vendéglátó egységedre szabunk, így készítünk neked egy egyedi, minden igényt kielégítő vendégszerző honlapot.

Személyes konzultáció

Mielőtt neki állunk a vendégszerző weboldalad elkészítéséhez személyesen is felkeressük a vállalkozásodat (bárhol is legyen az országban). El sem tudjuk képzelni, hogy csinálunk neked egyedi vendégszerző weboldalt ha nem ismerjük meg a szálláshelyedet vagy éttermedet (kávézódat, cukrászdádat, hamburgereződet, stb.), nem ülünk a székedre, nem eszünk/iszunk meg valamit nálad, és nem ismerünk meg személyesen téged.

Ismerjük a vendégeink, és megismerjük a te vendégeid igényeit is

Saját vendéglátós vállalkozásaink kapcsán mi is napi kapcsolatba vagyunk a vendégekkel és tudjuk mit akarnak. Különböző módszerekkel igyekszünk majd megismerni a te vendégeidet is, hogy megtudjuk Ők mit szeretnének.

Folyamatosan tesztelt vendégszerző eszközök és módszerek

Minden webes vendégszerző eszközt és megoldást először saját vendéglátós vállalkozásainknál teszteljük és csak a már letesztelt és működő megoldásokat építjük be a te weboldaladba.

Ismerjük a vendéglátás online helyzetét

Folyamatosan vizsgáljuk a „konkurenciák” honlapjait, több mint 100 éttermi oldalt néztünk át. Látjuk a hiányosságokat, tudjuk miben és milyen irányban lehetne fejlődni. Természetesen jó ötlettel és megoldással is találkozunk, ezeket „átvesszük”, magunkra és partnereinkre szabva hasznosítjuk.
Kutatjuk az új honlap készítési megoldásokat, módszereket
Megszállottan keressük az új weboldal készítési trükköket, technikákat és a legújabb online marketing ötleteket módszereket, annak érdekében, hogy minél hasznosabb honlapokat készíthessünk.